четвер, 28 квітня 2016 р.



Модуль 11
Під час останнього модулю я оцінювала портфоліо своїх колег.
 Навчання було для мене пізнавальним і корисним. Я вдячна тренеру нашого курсу за надану допомогу. Вважаю, що  в подальшій практиці зможу використовувати знання, отримані на курсах.



Модуль 10
Навчання за проектом Іntel відкрило для мене безліч нових можливостей. Вважаю, що навчання за цією програмою дуже сучасне і відповідає вимогам 21 століття. Отримала дуже багато потрібної і важливої для себе інформації.


Модуль 9
Даний модуль допоміг мені зробити висновки щодо того, як учні самі  можуть спрямувати власне навчання, як я можу допомогти учням. Методи багато в чому для мене нові. Я побачила, як я можу задовольнити різноманітні запити учнів.


Модуль 8

Цей модуль допоміг мені обдумати, яким чином створення системи оцінювання допоможе мені покращити навчальний процес.
Я зрозуміла, що оцінювання, яке будується навколо процесу навчальних потреб учнів, має акцентувати увагу як на змісті навчальної теми, так і на навичках 21 століття

середа, 27 квітня 2016 р.


На даному модулі ми поділилися ідеями про те, як можна використати Інтернет у навчанні учнів, створили та оцінили приклад учнівської презентації, учнівської публікації, блогу, внесли зміни до свого плану вивчення теми, осмислити те, чого навчилися.




Даний модуль допоміг мені обговорити проблеми безпеки учнів і Інтернеті, запланувати, як вони будуть використовувати Інтернет, переглянули план вивчення теми та внести до нього зміни. Дізналися, як можна ефективно використовувати комп'ютерні технології для підтримки та оцінювання прцесу навчання учнів.

вівторок, 26 квітня 2016 р.


Дізналася багато нового і цікавого. З'ясувала, як краще оцінювати роботу в малих групах. Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни можна внести, використовуючи інтернет-ресурси у прцесі навчання учнів.  Сподобалася  важлива стаття про авторські права.

пʼятниця, 22 квітня 2016 р.

Мережевий опитувальник

Пропонуємо  перевірити, як ви знаєте творчість Великого Кобзаря та відповісти на запитання

Модуль 4


У цьому модулі ми обговорили приклади основних запитань за допомогою Інтернет-сервісів для спільної роботи із документами; удосконалила цілі та Основні запитання відповідно до державних освітніх стандартів; навчилися складати навчальний опитувальник відповідно до теми проекту, таблицю попереднього оцінювань"З-Х-Д"






Модуль 3

У цьому модулі ми обговорили навчальні теми для створення Портфоліо з використанням методу проектів; з’ясували вимоги державних освітніх стандартів та навчальних програм. Цей модуль допоміг мені з'ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення основних запитань проекту, а саме:
• як дослідницькі проекти можуть допомогти моїм учням навчатися згідно вимог навчальних програм та розвинути навички 21 століття? 
• як я можу використовувати дослідницькі проекти для покращення навчального процесу?



Модуль 2

 Зрозуміла, що проекти надають навчальним завданням практичну спрямованість і можливість розвинути в учнів навички мислення вищих рівнів. Дізналася, як проекти, що плануються та реалізуються за допомогою ІКТ, можна використовувати в навчальному процесі.

вівторок, 19 квітня 2016 р.


                     

Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме як при навчанні поставити перед собою цілі, які реально можна досягти на тренінгу та продовжувати реалізовувати після нього, як мої цілі навчання на тренінгу допоможуть мені вдосконалити власний педагогічний досвід. 


       Модуль 1  нь, будують зв’язки зі світом поза класною кімнатою та звертаються до питань реального життя учнів.  Проектна діяльність допомагає учасникам процесу ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання і вміння цільовій аудиторії.